Shopping

Fashion Wellness

Le Parfumeur de Paris

Couverture de  Le Parfumeur de Paris

Lust om ontspannen, mevrouw? En u, meneer, waarom doet u niet plezier aan uw vrouw door het aanbieden van een parfum? De parfumeur van Parijs biedt een breed scala van cosmetica bij 20% het hele jaar door, evenals een wellness-centrum.

Zie deze fiche

Leisure

La Note d’Or

Couverture de La Note d’Or

Muziek professioneel of gewoon gepassioneerd over deze zoete melodie, « La Note d’Or » verwelkomt u in een groene omgeving in het hart van het charmante Durbuy en zorgt ervoor dat u de gevraagde noten zullen vinden.

Zie deze fiche

Food Leisure

Le Petit Bazar

Couverture de Le Petit Bazar

Begrijp me niet verkeerd ! U zult daar geen warboel van dingen vinden, maar het verfrissend drankje dat u hunkert op dat moment of wat Lotto ticket dat je vergeten bent om te spelen. Dit charmante, kleine boekhandel biedt ook diverse herinneringen van de oude stad.

Zie deze fiche

Food Discovery

Chèvrerie d'Ozo

Couverture de Chèvrerie d'Ozo

Door het volgen van een leerzame route, die met borden is aangegeven, leert u, uw groep of uw familie meer over : de boerderij, de melkruimte, de kaasmakerij, de kamer voor het rijpen ...

Alleen, met de familie of met een groep, ontdek of herontdek :een natuulijke manier van leven, de "chèvrerie d'Ozo" in haar nieuwe jasje, de melkmachine en voedermachine (uniek in België), een dag o...

Zie deze fiche

voir notre agenda

Pub van Supeprink and Ribs