Vakantiewoning

5 tips om huisdiermensen terug te laten komen naar uw korte termijn vakantiewoning!

Als het gaat om het beheren van vakantieverhuur op korte termijn, geldt: hoe breder het publiek is dat uw vermeldingen aanspreken, hoe beter het is voor uw bedrijf. Je hebt misschien al geïnvesteerd in het geschikt maken van je eigendommen voor gezinnen, pendelaars en studenten, maar heb je overwogen om de welkomstmat voor de harige, viervoetige reizigers van de wereld uit te brengen?

Voordat u zich zorgen begint te maken over de rommel- en geluidsklachten die gepaard gaan met het toelaten van dieren in uw kostbare verhuur, hoort u ons. Er zijn enkele goede redenen om over te stappen op de categorie huisdiervriendelijk!

Hier zijn enkele manieren om uw korte-termijnvakantiehuis huisdiervriendelijk te maken:

1. Beantwoord de oproep van Nature

Als uw vakantiewoning een achtertuin heeft, zorg er dan voor dat u duidelijke instructies achterlaat voor uw gasten over welke delen van de tuin u liever wilt dat hun huisdieren hun zaken doen.

Geen buitenruimte? U kunt uw tijdelijke huurders doorverwijzen naar het dichtstbijzijnde park, maar misschien wilt u ook een aangewezen opvanggebied voor huisdieren opzetten met nepgras of plasmatten voor het geval dat.

Katten hebben de neiging om binnenshuis te verlichten, maar ze zijn er meestal super netjes in. Een kattenbak is alles wat je nodig hebt voor deze opgeruimde kleine tijgers.

2. Pet Proof Your Rentals

Die vervelende poten hebben een manier om in dingen te komen. Van nauwkeurig geplaatste kommen potpourri tot zorgvuldig gestikte sierkussens, in Snoopy’s geest is alles eerlijk spel. Verplaats alle delicate of eetbare items naar hogere oppervlakken en overweeg een sofa-hoes aan te schaffen voor wanneer u dieren vergezeld heeft van dieren.

Pet Proof Your Rentals

3. Stel grenzen in

Je bent misschien cool met huisdieren in de woonkamer en keuken van je korte vakantiehuur, maar houdt je slaapkamers liever Fido-vrij. Als dat het geval is, is een kleine investering in sommige binnenpoorten (meestal gebruikt om baby’s weg te houden van trappen en dergelijke) een gemakkelijke oplossing.

Zorg ervoor dat u uw gasten vertelt dat u liever heeft dat ze alle activiteiten van dieren binnen de gespecificeerde parameters houden. En als we het hebben over poorten, als je een tuin deelt met buren of je reizigers gewoon een gebied wilt bieden waar hun huisdieren veilig kunnen ronddwalen zonder weg te dwalen, kan een hek rond je tuin een grots hontretentretentretentretentretentreten

4. Gooi ze een bot

Het is een veilige gok om aan te nemen dat iedereen die van plan is een huisdier mee te nemen op vakantie een vrij zwakke plek heeft voor dat huisdier. Dat betekent dat alles wat u kunt bieden om het verblijf van Buddy of Daisy aangenamer te maken, waarschijnlijk een grote bijdrage zal leveren aan deze vakantiegangers. Verzamel kauwspeeltjes, voerbakken, lekkere traktaties en misschien zelfs een hondenbed of kattenkrabpaal. Je verdient veel kwispelende staarten en waarschijnlijk ook een aantal geweldige recensies.

Gooi ze een bot

5. Neem voorzorgsmaatregelen

Dieren zijn meestal minder bezorgd over het welzijn van uw eigendommen dan uw menselijke gasten, dus ongeacht de maatregelen die u neemt, moet u voorbereid zijn op incidentele en hopelijk minimale schade.

Als je er nog niet klaar voor bent, kun je beter je huis niet openstellen voor de ‘puplic’ (snap je? Pup + publiek. Het is geweldig). Als u denkt dat u iets kunt doen, is het nog steeds het beste om een ​​kleine aanbetaling te vragen om eventuele kosten te dekken als er iets kapot of geruïneerd is.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *