Vakantiewoningen

4 voordelen van vakantiewoningen die niet bij elkaar passen

De vakantieverhuurbranche bestaat al zo lang als vakanties zelf. De recente technologische vooruitgang heeft de industrie echter opengesteld voor iedereen met een logeerkamer en een internetverbinding. Het is dan ook geen verrassing dat het enorme succes van de vakantieverhuurbranche een grote zorg wordt voor de grote hotels die meer dan een eeuw van bijna exclusieve heerschappij hebben gehad op het gebied van toeristische gastvrijheid.

Maar nu de portals voor peer-to-peer-notering het speelveld hebben geëgaliseerd, kan geen enkele marketinguitgave hotels hun marktaandeel teruggeven. Het huren van een vakantieappartement heeft namelijk veel meer voordelen dan een verblijf in een hotel en nu de prijsstelling hetzelfde is (of zelfs goedkoper), hebben hotels een nog groter nadeel. Hier zijn 4 belangrijke redenen waarom vakantiewoningen hotels in de toeristische accommodatieoorlogen blijven verslaan:

1. Er is een keuken!

Omdat het vakantieappartement inderdaad een flat is, en geen vierkante luchtdoos, heeft het dezelfde faciliteiten als uw eigen huis, maar in uw buitenlandse bestemming naar keuze. De keuken is een van de meest gewaardeerde diensten, omdat het gasten de mogelijkheid biedt om lunches en diners te bereiden in plaats van voor elke maaltijd in een restaurant te moeten eten. Naast het besparen van geld, is deze optie erg handig als je met kinderen reist, omdat je ervoor kunt zorgen dat ze eten wat je bereidt, en daarom zullen ze geen grote signalmen hebben met een onbekende gastronomie of producediënten die ze niet ken

Vakantiewoningen hotels

2. Het is niet nodig om een ​​grotere groep op te splitsen.

Als je bijvoorbeeld met een groep vrienden reist, is het bijna onmogelijk om samen in dezelfde hotelkamer te blijven. In plaats daarvan moet je meestal in aparte kamers verblijven, soms zelfs op verschillende verdiepingen, en het beperkt veel je vrijheid, intimiteit en plezier. Door een vakantieappartement te huren, kan de hele groep bij elkaar blijven onder hetzelfde dak, samen eten, samen ontspannen in de woonkamer en genieten van veel meer privacy en comfort, alleen als ze in hun eigen huis zouden verblijven.

3. Geen schema’s!

Een hotel heeft specifieke schema’s die moeten worden gevolgd. Je moet bijvoorbeeld binnen een bepaald tijdsbestek gaan ontbijten zodat je minder vrijheid hebt om je dag te organiseren. Zoals u zich kunt voorstellen, heeft een vakantieverhuur geen andere schema’s dan die u voor uw dagen in de stad heeft ontworpen. U bepaalt zelf wanneer u wakker wordt, wanneer u eet, wanneer u thuiskomt, enz.

Verhuur Hotels

4. Persoonlijke klantenservice van een bureau of property manager.

Als u zich zorgen maakt over hoe het systeem van vakantieappartementen werkt, moet u weten dat de logistiek heel eenvoudig en veilig is. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van het bureau, die u de sleutels geeft, u de buurt laat zien en u kennis laat maken met de flat. Als u tijdens uw verblijf signalmen underdervindt, kunt u contact opnemen met het bureau en de ondersteuning, zodat u nooit alleen bent.

Aangezien de vakantieverhuurbranche blijft groeien en meer marktaandeel wint, zal het voor hotels alleen maar erger worden. Bureaus en vastgoedbeheerders kunnen nu hun eigen conciërge en schoonmaakdiensten aanbieden die de lijst met voordelen van het hotel, zoals roomservice en schoonmaak, wegnemen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *